A+ Content voor Amazon

Deze afbeeldingen zorgen voor een betere koperservaring, verhoogt de klantbetrokkenheid en het is aangetoond dat het de verkoop stimuleert.

A+ Content

Met de afbeeldingen overtuig je jouw potentiële klant om je product te bestellen en maakt het makkelijker om de grootste voordelen van je product in één oogopslag te begrijpen. Volgens Amazon stimuleert het de verkoop met 10%.

Het is een uitstekende manier om uw merk onder de aandacht te brengen, de waarde van uw producten beter over te brengen, en om consumenten een meer geavanceerde winkelervaring te bieden. A+ Content is geschikt voor Amazon.

Maak jouw product een succes!

Sterke branding en modern design

Zorgt dat je product optimaal gepresenteerd wordt naar jouw klant!

Optimaal gebruik van de modules

Complete afbeeldingen om het vertrouwen van klanten vergroten en de conversie te verhogen.

Perfect aansluitend op product listing

De Product Listing en A+ Content zijn perfect afgestemd.

Het A+ Content proces

Dit zorgt voor een optimaal resultaat van de productafbeeldingen.

1. Fotografie

Door van tevoren te inventariseren wat voor afbeeldingen en tekst het gaan worden en een ruwe opzet van het design voor te bereiden, kunnen er gericht productfoto’s en stijl foto's gemaakt worden.

2. Design

Na de productfotografie worden de producten vrijstaand gemaakt en opgemaakt in de huisstijl van het merk. Dit alles zorgt ervoor dat de potentiële klant zichzelf het product ziet gebruiken en het graag wilt hebben.

3. Feedback

Het eerste voorstel wordt gestuurd voor een beoordeling. Alle feedback wordt meegenomen. De communicatie loopt vlot en we nemen alle wensen mee. Wij gaan door tot het gewenste resultaat.

4. Resultaat

Jullie zijn tevreden met het resultaat en wij ook. De definitieve versie wordt gestuurd en de productafbeeldingen kunnen geplaatst worden. Geheel volgens de gevraagde richtlijnen.

Wil jij nu succesvol verkopen op Amazon?

Bekijk alle mogelijkheden en prijzen.
Van harte welkom op de website van Clover! U weet dat ze er zijn: cookies. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Wilt u de beste website ervaring? Klik dan even op ‘Accepteren’ of bekijk onze privacy-instellingen wanneer u meer info wenst!