Deze 3 Bekende Merken Hebben Afbeeldingen Van Clover

1. LifeGoods

Aan het begin van onze specialisatie, in 2020, werd er via ons netwerk aangeklopt door LifeGoods. Met de aangeleverde richtlijnen en shotlists zijn wij aan de slag gegaan. Voor 20+ producten zijn de listing afbeeldingen ontworpen. Ook voor de merken KitchenBrothers en TravelMore. Het IE ligt bij de opdrachtgever, daarom kunnen de afbeeldingen niet gebruikt worden op deze website. Om een impressie te krijgen van de afbeeldingen kun je enkele producten op Bol.com bekijken: Kitchenbrothers – Smoothie blender KitchenBrothers – Meal Prep Bakjes LifeGoods – Elektrische Convector Kachel LifeGoods – Ergonomische Bureaustoel LifeGoods – Zwevende Wandplank

2. Grundig

Het eerste Marketplace Design bureau in Nederland, trekt ook de aandacht van groothandels die online hun producten verkopen op marketplaces Bol.com & Amazon. Voor Grundig hebben wij via de verdeler van Nederland, bij een aantal producten de afbeeldingen mogen vormgeven. Voor dezelfde groothandel zijn ook listing images voor de merken Alpina en Kinzo ontworpen.

3. ForDig

Bij Clover gaan we graag voor de lange termijn relatie, waarbij we onze klanten adviseren, meedenken en onze ideeën graag laten zien in onze ontwerpen. In de samenwerking met ForDig is dit een succes gebleken. Van de oude listings die een make-over hebben gehad is de conversie 2% tot 5% gestegen! Clover zit in het hoge segment, maar verdient zich over de lange termijn terug door de goede resultaten. Daarom mochten we ook voor het nieuwe merk Nutty Green het Listing Design oppakken. Word Jij Ons Volgende Grote Merk? Neem Contact Met Ons Op!
Scroll naar boven