Hoe Krijg Je Meer Omzet Online?

Snelle levertijden, goede klantenservice, een kwalitatief product..

Allemaal erg belangrijk, maar ze zijn vooral gericht op jou als verkoper: hoe kun je een zo groot mogelijke omzet genereren met bijbehorende marge. Maar degene die moet gaan zorgen voor die omzet, is natuurlijk iemand anders: dat is de klant!

Onze ervaring is dat de productafbeeldingen vaak een ondergeschoven kindje zijn bij de livegang van een product en pas ‘op het eind in beeld komen’, begrijpelijk… maar daarom niet minder belangrijk. Want het is mooi als al het bovenstaande goed uitgewerkt is, maar als het product vervolgens niet aantrekkelijk gepresenteerd wordt aan de potentiële klant, dan kost het omzet.

Design en conversie

Heb jij een computer van Apple? Een koffieapparaat van Nespresso? Een speaker van Sonos? Al deze producten hebben een streepje voor op hun concurrenten; het design.

Goed vormgegeven producten stralen vertrouwen uit. Dat is precies de waarde die jij graag aan jou producten mee wilt geven als je ze online zet en ze wilt verkopen.

Door professionele fotografie, grafisch ontwerp en onze expertise samen te brengen in productafbeeldingen zorgen wij ervoor dat jouw product vertrouwen uitstraalt naar de potentiële klant. Die kan zien dat jij ervoor gekozen hebt om te investeren in design en daarom zal hij voor jou kiezen.

De concurrent die de meerwaarde er niet van inziet of er bijvoorbeeld voor kiest om een designer van het Fiverr platform afbeeldingen te laten maken, zal erachter komen dat een gebrek aan kwaliteit, ervaring en creativiteit zorgen voor een lagere conversie.

Ben jij klaar voor productafbeeldingen die zorgen voor meer omzet? Neem contact op!

Scroll naar boven