Kennis, nieuws en insights

Mis nooit meer één van onze blog artikelen

Clover: Sharp @ the Carp!

Op 2 februari heeft Clover een bezoek gebracht aan de beurs Carp in Zwolle. Vele denken: nog nooit van gehoord… Maar als je een karpervisser bent gaat je hart sneller kloppen want; dit is ’The place to be’! Het is de grootste beurs van Europa op het gebied van karpervisserij.

Onze opdrachtgevers Lion Sports, The Carp Specialist en ProLine zijn allemaal werkzaam in de hengelsportbranche. Een goede reden om een bezoekje te brengen en te kijken wat er in deze branche te zien is betreft vormgeving en communicatie.

Voor onze nieuwe opdrachtgever ProLine was het weer een mooie beurs. Op de stand van ProLine vond de lancering van hun nieuwe product ‘The High Instant Range’ plaats. De typische felgroene ProLine kleur knalt van de verpakking en trekt de aandacht van de bezoekers. In de catalogus die Clover dit jaar heeft vormgegeven, komt deze kleur terug en de smaken worden duidelijk zichtbaar in een oogopslag. Naast de nieuwe smaken boilies, staan ook pop-ups, boten en kleding in de nieuwe catalogus.


De stand van The Carp Specialist valt gelijk op, ook al staat deze helemaal achterin. Dit komt door de huisstijl die heel duidelijk doorgevoerd is in de stand en de oranje vloerbedekking die gelijk de aandacht trekt. Op deze stand was de nieuwe brochure te vinden die Clover heeft vormgegeven. Op A4 formaat, in het Nederlands en Duits, met een moderne vormgeving en veel ruimte voor goede fotografie. Bas van Klaveren, Jeroen Albers en het The Carp Specialist team waren aanwezig om veel bezoekers te voorzien van een passend reisadvies.

Waar Kumari al aardig bekend is in de hengelsport branche, is het voor Jolanda nog een hele nieuwe wereld. Haar vielen als grafisch vormgever dan ook een aantal elementen gelijk op:

  • Het gebruik van heel veel natuurlijke kleuren zoals bruin en groen
  • De kleur zwart wordt veel gebruikt voor een professionele uitstraling bij merken zoals Nash, Fox, MTC, Strategy
  • De camouflage print wordt hier nog steeds veel gebruikt voor veel producten en bedrukkingen
  • Neon kleuren worden gebruikt om de aandacht te trekken van mensen en vissen!

De beurs geeft een aardige weergaven van de branche: een aantal grote spelers met een professionele uitstraling. Daarnaast kleinere die qua vormgeving nog een flinke slag kunnen slaan om hun dienst, product en/of merk aantrekkelijker te presenteren. Natuurlijk zijn bij de kleine spelers ook kleinere budgetten voor handen maar:

“If you think good design is expensive, you should take a look at the costs of bad design.“

Denk je: dat zal allemaal wel, dat kun je tegenwoordig toch best zelf? Lees dan nog even: Een website maken, dat kun je zelf?

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Clover in uw mailbox!

Reclamebureau uit de Betuwe

In de omgeving van Varik,  Ophemert, Heesselt, Geldermalsen, Tiel, Ingen, Lienden, Ommeren, Eck en Wiel, Aalst, Kesteren, Opheusden, Rhenen en  Veenendaal

Contact

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je kunt je ten aller tijde automatisch uitschrijven voor de nieuwsbrief. Geen zorgen: we gaan veilig met je gegevens om. Je gegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden niet aan derden verstrekt.
Van harte welkom op de website van Clover! U weet dat ze er zijn: cookies. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Wilt u de beste website ervaring? Klik dan even op ‘Accepteren’ of bekijk onze privacy-instellingen wanneer u meer info wenst!