Kennis, nieuws en insights

Mis nooit meer één van onze blog artikelen

De leeuw in een nieuw jasje

Soms past de uitstraling van de huisstijl niet meer bij het groeiende, moderne bedrijf.

10 jaar geleden is Lion Sports gestart als groothandel in hengelsport artikelen in het lagere segment. Naar een flinke uitbreiding van het assortiment is het als merk een gevestigde naam geworden in de hengelsportbranche. Inmiddels is het merk toe aan een upgrade in zijn uitstraling en mag de catalogus en het logo een modernere look & feel krijgen.

Daar zijn wij dit jaar mee aan de slag gegaan. Een klus waar Jolanda haar tanden in heeft gezet met ondersteuning van Bas met zijn kennis van de hengelsportbranche.

Het resultaat is een super dikke productcatalogus met maar liefst 136 pagina’s!

Met grote productfoto’s per hoofdstuk, bijpassende sfeerfoto’s bij de producten en iconen die grote lappen tekst vervangen door het gebruik van een legenda waarbij de nederlands, duitse en engelse teksten bij staan. Door een consistent gebruik van zwart en wit zorgt het voor veel rust naast de verschillende producten. Ook het leeuwtje zelf als logo heeft een restyling gekregen.

Zodat deze nog sterker en herkenbaarder is voor iedereen.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Clover in uw mailbox!

Reclamebureau uit de Betuwe

In de omgeving van Varik,  Ophemert, Heesselt, Geldermalsen, Tiel, Ingen, Lienden, Ommeren, Eck en Wiel, Aalst, Kesteren, Opheusden, Rhenen en  Veenendaal

Contact

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je kunt je ten aller tijde automatisch uitschrijven voor de nieuwsbrief. Geen zorgen: we gaan veilig met je gegevens om. Je gegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden niet aan derden verstrekt.
Van harte welkom op de website van Clover! U weet dat ze er zijn: cookies. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Wilt u de beste website ervaring? Klik dan even op ‘Accepteren’ of bekijk onze privacy-instellingen wanneer u meer info wenst!