Deze 3 Bekende Merken Hebben Afbeeldingen Van Clover

Als eerste specialist in deze relatief nieuwe markt, is het ons gelukt om voor een aantal mooie merken listing images te ontwerpen. We delen met trots de top 3 van bekende merken waarmee wij samen gewerkt hebben. Ben je benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder!

1. LifeGoods

Aan het begin van onze specialisatie, in 2020, werd er via ons netwerk aangeklopt door LifeGoods. Met de aangeleverde richtlijnen en shotlists zijn wij aan de slag gegaan. Voor 20+ producten zijn de listing afbeeldingen ontworpen. Ook voor de merken KitchenBrothers en TravelMore. Het IE ligt bij de opdrachtgever, daarom kunnen de afbeeldingen niet gebruikt worden op deze website. Om een impressie te krijgen van de afbeeldingen kun je enkele producten op Bol.com bekijken:

Kitchenbrothers – Smoothie blender

KitchenBrothers – Meal Prep Bakjes

LifeGoods –  Elektrische Convector Kachel

LifeGoods –  Ergonomische Bureaustoel 

LifeGoods –  Zwevende Wandplank

 


2. Grundig

Het eerste Marketplace Design bureau in Nederland, trekt ook de aandacht van groothandels die online hun producten verkopen op marketplaces Bol.com & Amazon. Voor Grundig hebben wij via de verdeler van Nederland, bij een aantal producten de afbeeldingen mogen vormgeven. Voor dezelfde groothandel zijn ook listing images voor de merken Alpina en Kinzo ontworpen.

 


3. ForDig

Bij Clover gaan we graag voor de lange termijn relatie, waarbij we onze klanten adviseren, meedenken en onze ideeën graag laten zien in onze ontwerpen. In de samenwerking met ForDig is dit een succes gebleken. Van de oude listings die een make-over hebben gehad is de conversie 2% tot 5% gestegen! Clover zit in het hoge segment, maar verdient zich over de lange termijn terug door de goede resultaten. Daarom mochten we ook voor het nieuwe merk Nutty Green het Listing Design oppakken.


Word Jij Ons Volgende Grote Merk? Neem Contact Met Ons Op!

Gerelateerde berichten

Deel deze blogpost

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Download de whitepaper 'Verkopen op Bol & Amazon: De 5 tips voor krachtige infographics'

Maak jij productafbeeldingen en infographics in Canva of Photoshop? En weet je soms niet waar je moet beginnen? Dan is deze whitepaper iets voor jou!

Van harte welkom op de website van Clover! U weet dat ze er zijn: cookies. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Wilt u de beste website ervaring? Klik dan even op ‘Accepteren’ of bekijk onze privacy-instellingen wanneer u meer info wenst!