Kennis, nieuws en insights

Mis nooit meer één van onze blog artikelen

It’s a koi! KoiCenter Tiel

Het is niet zomaar een vis.

Het is een koi.

Het is niet zomaar een koi.

Het is een hele mooie koi!

Koicenter Tiel is de grootste koi en vijver speciaalzaak van de Benelux met ruim 7000 koi- en vijverproducten. De doelgroep is de koi-liefhebber die gaat voor hoge kwaliteit, service en advies.

Dit moet ook goed zichtbaar zijn in de huisstijl, daarom hebben we gekozen om niet zomaar een koi foto te gebruiken voor de illustratie maar een prachtige koi. De vorm van de koi, de kleur, het patroon van de vlekken zorgen ervoor dat een koi als mooi bestempeld wordt. De koi uit het logo  is een Kohaku.

Door het gebruik van deze koi zien andere liefhebbers dat KoiCenter Tiel specialist is. Er is een hele sterke associatie met Japan door de grote rode stip op een witte achtergrond.

Hierdoor wordt de bus overal herkend in Nederland en wordt er regelmatig getoeterd door enthousiaste koi-liefhebbers.

Om het een moderne uitstraling te geven is er gekozen voor een schreefloos lettertype Futura.

Het streven is om in de toekomst in alle communicatie deze nieuwe bedrijfsidentiteit verder uit te rollen.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Clover in uw mailbox!

Reclamebureau uit de Betuwe

In de omgeving van Varik,  Ophemert, Heesselt, Geldermalsen, Tiel, Ingen, Lienden, Ommeren, Eck en Wiel, Aalst, Kesteren, Opheusden, Rhenen en  Veenendaal

Contact

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je kunt je ten aller tijde automatisch uitschrijven voor de nieuwsbrief. Geen zorgen: we gaan veilig met je gegevens om. Je gegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden niet aan derden verstrekt.
Van harte welkom op de website van Clover! U weet dat ze er zijn: cookies. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Wilt u de beste website ervaring? Klik dan even op ‘Accepteren’ of bekijk onze privacy-instellingen wanneer u meer info wenst!