marketplace design expert

Meer omzet met hulp van een specialist in design voor marketplaces

Online verkopen beleefden tijdens corona hun grote doorbraak en zijn inmiddels niet meer weg te denken. In 2021 werd er in Nederland voor 30 miljard aan online aankopen gedaan, waarvan 60 % via online marketplaces. Uiteraard proberen veel ondernemers daar een graantje van mee te pikken. Als marketplace design specialist kan Clover Create je hierbij helpen. In dit artikel vertellen we je meer over onze services.

Waarom in zee gaan met een Marketplace Design Specialist voor design?

De potentie van verkopen op online marketplaces is enorm. Er is alleen één maar: de concurrentie is enorm en biedt vergelijkbare producten aan. Die zul je dus af moeten troeven om succesvol te zijn. En daar komt de hulp van een marketplace design specialist zeker bij van pas.

Marketplace Design Specialist geef het aantal conversies een boost

Het aantal conversies dat je doet op een online marktplaats is van twee factoren afhankelijk: het aantal bezoekers dat op je product listing klikt en het percentage van de doorklikkers, dat ook daadwerkelijk een aankoop doet. Het liefste wil je daarom beiden verhogen. Als marketplace design specialist weten we precies hoe we dit aan moeten pakken voor de marketplaces.

Wat doet een Marketplaces Design Specialist?

Als online marketplaces design specialist zorgen we er met onze services voor, dat zoveel mogelijk bezoekers op jouw product listing zullen klikken en dat een zo groot mogelijk percentage hiervan ook daadwerkelijk tot een aankoop overgaat. Als marketplaces specialist bieden we hiervoor de volgende services aan:

Onderscheidende productfoto’s

Omdat bij 80% van de online aankopen de productfoto de doorslag gaf, is dit de sleutel tot succes, elke sale begint immers met een klik op de hoofdfoto. Onze fotografen zorgen voor onderscheidende productfoto’s, waar je meer clicks mee genereert. Die gebruik je op de marketplace zelf, maar ook in je Google advertenties. Zo trek je nog eens extra bezoekers naar je product listings.

Aantrekkelijk design

Met aantrekkelijk product listing design, verhogen we het klantvertrouwen. We vatten de productfoto’s, tekst, reviews en alle andere content in een aantrekkelijk ontwerp. Zo heeft een potentiële koper snel de bevestiging dat dit het product is dat hij wil. Dit leidt tot meer conversies en een hogere omzet. Met A+ content, zoals onze infographics, verhoog je je sales gemiddeld nog eens met 3-10% extra!

Afspraak maken met een Marketplace Design Specialist

Clover Create is dé specialist in branding, het optimaliseren van afbeeldingen en product listing design voor online marketplaces. Wil je de CTR en het aantal conversies vergroten? Bel, mail of Whatsapp ons dan gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.