Aanbod

Jij bent uniek. Jouw merk ook. Own it.

Gedurfd. Anders. Eigen. Zoek het contrast en val op. Pak nu de voorsprong op de marketplaces!

Sprankelende Branding voor
verkopen op Bol & Amazon

Transformeer jouw merk van ruwe diamant naar een schitterende briljant.

Feedback

Ontvang een analyse van jouw content en de verbeterpunten om de afbeeldingen te optimaliseren.

SHINE Methode

Deze methode is onstaan uit de werkwijze die ik dagelijk hanteer bij mijn ontwerpen. Ontdek de 5 stappen bij mjn training.

Design tool

Snel aan de slag met een Listing Design, maar niet de kennis, skills of budget in huis. Ontdek de 100+ templates van Ediytor.

kumari_design_branding13

Ben je klaar voor de
S-H-I-N-E?

Glitter

Zelf aan de slag met het optimaliseren.

1X Strategiesessie
Branding

2X E-book
Optimalisatie & Design

GRATIS
100 templates

€49

Kristal

Speciaal voor (online) merken vanaf 3 producten.

1X Listing Design
7 afbeeldingen

1X Strategiesessie
Branding

2X E-book
Optimalisatie & Design

GRATIS
100 templates

€495

Briljant

Content optimalisatie voor teams van (online) merken 

Analyse
5 verbeterpunten

2X Strategiesessie
Branding & Optimalisatie

2X Trainingsessie
SHINE methode

2X E-book
Optimalisatie & Design

GRATIS
100 templates

EXTRA
Checklist met 20 punten

€995

1495

*Bovenstaande prijzen zijn de “vanaf-prijzen” excl. BTW. Deze prijzen zijn gebaseerd op 1 enkele afname.

Waarom Branded Content?

Opvallen

Unieke en verassende afbeeldingen trekken de aandacht.

Branding

Creëer een sterke merkidentiteit. Word een A-merk online.

Conversie

Meer sales door sterke afbeeldingen? Kijk naar het koopblok.

Concurrentie

Laat ze achter je. Jij hebt een uniek merk. Laat het zien.

Clover levert Kwaliteit

"Erg goede ervaringen met het werk van Clover. Mijn afbeeldingen op Amazon zien er professioneel en realistisch uit en springen eruit tussen de concurrenten."

Kuubia - Amazon

"Zeer goed contact, begreep waar ik naar toe wilde en ik ben heel blij met het eind resultaat. Heeft zelf ook een nuttige inbreng en geeft tips met het overbrengen van het design."

Mr. Green Mind - Bol

"Clover biedt een heel prettige samenwerking, goede levertijden en prijzen en flexibiliteit. Wij gebruiken de afbeeldingen voor websites en social media naar tevredenheid!"

Medimee - Bol

Vraag & Antwoord:

Wat houdt de analyse in?

Na het doorgeven van jouw marketplace account ga ik aan de slag met het analyseren van de afbeeldingen. Met mijn kennis en ervaring zie ik snel wat er verbeterd kan worden. Je ontvangt een A4 met tussen de 400-500 woorden met een algemene indruk, tips en tops.

Wat houden de trainingsessies in?

In een eerste sessie zal er in het algemeen wat verteld worden over Listing Design en zullen alle onderdelen van de SHINE methode uitgelegd worden. In een tweede sessie worden de software en skills uitgelicht om een Listing Design op een zo efficiënt mogelijke manier te ontwerpen. De sessies worden op locatie gegeven.

Wat is de SHINE methode?

Deze methode is ontstaan uit het creëren van 2000+ infographics voor meer dan 50 merken. De afgelopen jaren heb ik een werkwijze ontwikkeld waarin mijn kennis en ervaring omtrent Listing Design samenkomen. De SHINE methode bestaat uit 5 onderdelen met ieder 3 stappen. Hierdoor ben jij verzekerd van content die veel meerwaarde creërt voor jouw merk. Wat zich uitbetaalt in een hogere converise en een sterke online branding.

Wat heb ik aan de strategiesessies?

Je hebt een sprankelend product en een stralend merk, je verkoopt op Bol en/of Amazon. Hoe ga je het product optimaal presenteren online? Wat voor soort productfotografie, stijlfotografie, infographics heb je nodig? Hoe ga je dit creëeren? In 2 online sessies help ik je op weg en verder. Schitterende content verdient een stairway to the stars!

Wat is de Gratis Listing Design tool?

Deze tool heeft Clover in eigen beheer ontwikkeld aan de hand van de meeste gebruikte infographics. Het is Gratis te gebruiken zodat iedere verkoper snel en gemakkelijk Branded Content kan creëren. Kies je een Kristal of Briljant pakket?Dan krijg je GRATIS toegang tot de bibliotheek met 100+ templates speciaal voor Listing Design.

Wat heb ik aan de checklist?

De Diamant in Listing Design. Van onschatbare waarde als je een perfect Listing Design wilt hebben. Als Briljant klant heb jij alle kennis in huis om aan de slag te gaan. Maar om te zorgen dat je niets over het hoofd ziet wat van belang kan zijn voor de optimalisatie van alle afbeeldingen, ontvang je deze checklist met maar liefst 20 punten er kosteloos bij.

Kan ik jou inhuren om een Listing Design te maken?

Ja, dat kan! Met een kennismaking kijken we samen of we een match zijn. Uitsluitend op aanvraag maak ik een offerte op maat vanaf 3 producten of productvariaties.

Zitten er nog extra kosten aan verbonden?

Voor iedere aanvraag wordt een offerte op maar gemaakt. Aanvullende vergoedingen zoals reiskosten, reistijd, stockfotografie en bronbestanden worden hierin meegenomen.

Blinken. Fonkelen. Glinsteren, Sprankelen. Stralen.

Ben jij er klaar voor met jouw online merk? Neem dan contact met mij op !

Scroll naar boven