marketplace design expert

Ik ben een beetje klaar met Fiverr.. Kun jij mij helpen?”

Deze vraag kreeg ik van een Amazon US seller die erg ontevreden was over de content creatie van zijn producten.  “Moeizame communicatie door een taalbarrière, kwaliteit valt tegen, lange doorlooptijd door de correcties en ook nog duurder dan begroot.." Met 10 jaar ontwerp-en ondernemers ervaring ging ik aan de slag met deze case. Het eindresultaat was zo naar wens, dat Clover aan de slag kon met 20+ producten van Lifegoods. Dit was het startpunt van de specialisatie naar Marketplace Design. Een begrip wat nog niet bestaat in Nederland, maar Clover op de kaart heeft gezet.

Visie

Clover streeft ernaar om unieke content te creëren voor merken die de resultaten van de verkoper verbetert

Missie

E-commercebedrijven op Amazon te versterken met visueel aantrekkelijke en informatieve productafbeeldingen en infographics

Waarom Clover

Het meedenken en opbouwen van een lange termijn relatie maakt Clover ook onderscheidend. Niet snel een paar afbeeldingen opleveren of het uitbesteden bij Fiverr, maar eerst onderzoek doen naar wat je als merk nodig hebt om te groeien.

Onderzoek

Hoe kun jij je onderscheiden? Wat wil je uitstralen als merk? Welke look & feel past daarbij? Ik kijk graag jou met jou mee welke aanpassingen gedaan kunnen worden om de content te optimaliseren.

Meer optimaliseren? Afbeelding optimaliseren is de specialisatie van Clover. Wil je ook op andere fronten optimaliseren en opschalen? Dat doen we samen met onze partners!

Maikel Peters | ProductFlow

Marketplace integrator

Actief op meerdere marktplaatsen of landen zonder webshop? Dan is ProductFlow een must-have om efficiënt te werken en op te schalen. Beheer je fulfilment, bestellingen, pricing én content op 1 platform

www.productflow.com


Melanie Welsch | Marketplace Expert

Account optimalisatie & Ads

Klaar om jouw omzet te verhogen? Deze specialisten nemen graag persoonlijk de tijd voor jouw vragen en wensen. Ook als je van start wilt op marketplaces als Fonq, Carrefour, Zalando, Kaufland, Google Shopping of Instagram store.

www.mpexpert.nl


Tom Broekhuizen | Drop Your Image

Fotobewerking

Heb je een webshop met regelmatig grote batches fotobewerking? Besteed het nu snel en betaalbaar uit! Intern oplossen kost veel tijd en geld, met dit platform zet je snel een opdracht uit voor fotobewerking conform jouw wensen.

www.dropyourimage.com 


Pieter | Linquake

Vertalingen

Geen geklooi meer met vertalers van Fiverr of het zoeken in je netwerk naar een native speaker. Plaats gemakkelijk een opdracht bij dit platform. De prijs wordt gelijk berekend, aan de hand van een PDF. Dus geen kosten achteraf. Wel zo makkelijk!

www.linquake.nl 


Eric van der Hall | CopyRobin

Productteksten

Snel goede productteksten nodig? Maak nu gebruik van dit handige platform waarbij je gemakkelijk een opdracht kan plaatsen. Je kunt zelf aangeven in welke mate er gebruik gemaakt wordt van AI. Het schrijven van de toekomst!

www.copyrobin.nl