kantoor-clover-agency

Over Clover

Reclamebureau’s en freelancers zijn er genoeg, maar wij zijn dè specialist! Onze opdrachtgevers zijn online verkopers met ambitie om te groeien en die willen investeren om hun merk professioneel neer te zetten. Ben jij klaar om te groeien op de Marketplaces met onderscheidende listing images? Wij horen graag van je: via de mail, telefoon of Whatsapp!

Alles uit handen

Ook productfotografie, sfeerfotografie en vertalingen

E-commerce expertise

Op de hoogte van de laatste trends in e-commerce design

Alle producten

Van laptopstandaard tot badmat, van 10 producten tot 100+ producten

Team Clover

Maak kennis met het team dat jouw conversie laat groeien

Kumari

Founder & Marketplace designer

Johan

Productfotograaf

Yentl

Marketplace designer

Richard

Productfotograaf

Partners

The perfect combination with Clover!
Ben jij e-commerce verkoper en wil je de volgende stap maken?
Met onze partners kun je eenvoudig opschalen & optimaliseren!

ProductFlow

Met behulp van het ProductFlow product information management (PIM) systeem, kan je zonder technische kennis direct zelf aan de slag met het beheren van jouw productpagina’s op marketplaces. Een PIM-systeem is een centraal, overzichtelijk platform met al jouw productinformatie en productafbeeldingen. Optimaliseer, verrijk en verspreid jouw productinformatie dus vanuit één systeem!

BrightWays

Marketplaces zoals Amazon en Bol.com bieden unieke kansen voor merken, retailers en distributeurs. Ze maken het mogelijk om een groot publiek te bereiken en openen de deuren naar het buitenland. Met data gedreven aanpak en ruime ervaring helpt BrightWays verkopers het maximale potentieel uit hun marketplace business te halen.

Download de whitepaper 'Verkopen op Bol & Amazon: De 5 tips voor krachtige infographics'

Maak jij productafbeeldingen en infographics in Canva of Photoshop? En weet je soms niet waar je moet beginnen? Dan is deze whitepaper iets voor jou!

Van harte welkom op de website van Clover! U weet dat ze er zijn: cookies. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Wilt u de beste website ervaring? Klik dan even op ‘Accepteren’ of bekijk onze privacy-instellingen wanneer u meer info wenst!