Product Listing voor Bol.com en Amazon

De effectieve productafbeeldingen helpen jou met het verkopen van meer producten.

Productafbeeldingen

Met de productafbeeldingen overtuig je jouw potentiële klant om je product te bestellen. De keuze van de klant om een product te bestellen wordt 80% bepaald door een goede productafbeelding.

De Product Listing bestaat uit een hoofdafbeelding en additionele afbeeldingen. De hoofdafbeelding is de eerste afbeelding die de klant ziet. In de additionele afbeeldingen worden alle vragen van jouw klant beantwoord. Geschikt voor Bol.com en Amazon. Succes gegarandeerd.

Maak jouw product een succes!

Sterke branding en modern design

Zorgt dat je product optimaal gepresenteerd wordt naar jouw klant!

Perfecte hoofdafbeelding

Hoe beter de hoofdafbeelding is, hoe meer clicks je krijgt!

Additionele afbeeldingen

Voor een compleet plaatje: afmetingen, functies, specificaties, voordelen en meer.

Het Product Listing proces

Dit zorgt voor een optimaal resultaat van de productafbeeldingen.

1. Fotografie

Door van tevoren te inventariseren wat voor afbeeldingen en tekst het gaan worden en een ruwe opzet van het design voor te bereiden, kunnen er gericht productfoto’s en stijl foto's gemaakt worden.

2. Design

Na de productfotografie worden de producten vrijstaand gemaakt en opgemaakt in de huisstijl van het merk. Dit alles zorgt ervoor dat de potentiële klant zichzelf het product ziet gebruiken en het graag wilt hebben.

3. Feedback

Het eerste voorstel wordt gestuurd voor een beoordeling. Alle feedback wordt meegenomen. De communicatie loopt vlot en we nemen alle wensen mee. Wij gaan door tot het gewenste resultaat.

4. Resultaat

Jullie zijn tevreden met het resultaat en wij ook. De definitieve versie wordt gestuurd en de productafbeeldingen kunnen geplaatst worden. Geheel volgens de gevraagde richtlijnen.

Wil jij nu succesvol verkopen op de marketplaces?

Bekijk alle mogelijkheden en prijzen.
Van harte welkom op de website van Clover! U weet dat ze er zijn: cookies. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Wilt u de beste website ervaring? Klik dan even op ‘Accepteren’ of bekijk onze privacy-instellingen wanneer u meer info wenst!