Kennis, nieuws en insights

Mis nooit meer één van onze blog artikelen

Rebranding: update jouw logo!

Wij als reclamebureau zijn er gek op: oude logo’s in een nieuw fris jasje.

Want iets wat 20 jaar geleden er prima uit zag, kan nu minder aanspreken. 

Omdat het niet past bij hetgeen wat je nu doet, je een andere strategie voor ogen hebt of gewoon omdat het gedateerd is. Maar vooral bij oudere en familie bedrijven zit er vooral een grote emotionele waarde aan een logo. En zo iets overboord gooien valt vaak niet mee. Daarnaast zijn er ook nog de kosten om het logo overal in door te voeren niet mis: van website tot auto belettering moet aangepast worden. Om het consistent door te voeren en een rebranding echt tot een succes te maken. Maar het is ook goed om te kijken wat het je op kan leveren als je het wel doet:

Trotser op je merk omdat alles er nieuw en fris uitziet

Nieuwe kansen om doelgroepen en andere merken aan je te binden

Het sluit beter aan bij de huidige visie, missie en strategie van het bedrijf

Veel merken voeren elke 10 jaar een kleine aanpassing door aan hun logo om deze up to date te houden zonder dat er een ingrijpende verandering is die de huidige herkenbaarheid in gevaar kan brengen zoals bijv. McDonalds, Starbucks en Lego.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Clover in uw mailbox!

Reclamebureau uit de Betuwe

In de omgeving van Varik,  Ophemert, Heesselt, Geldermalsen, Tiel, Ingen, Lienden, Ommeren, Eck en Wiel, Aalst, Kesteren, Opheusden, Rhenen en  Veenendaal

Contact

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je kunt je ten aller tijde automatisch uitschrijven voor de nieuwsbrief. Geen zorgen: we gaan veilig met je gegevens om. Je gegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden niet aan derden verstrekt.
Van harte welkom op de website van Clover! U weet dat ze er zijn: cookies. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Wilt u de beste website ervaring? Klik dan even op ‘Accepteren’ of bekijk onze privacy-instellingen wanneer u meer info wenst!