review-clover-marketplace-seller-04

Ervaringen van marketplace sellers

Onze marketplace sellers staan centraal bij het ontwerpen van productafbeeldingen. Dit doen wij door een band op te bouwen, waarbij we feedback zien als iets wat leidt tot een beter resultaat. Want als Bol of Amazon seller weet je het beste wat jouw doelgroep is, wat je merk moet uitstralen en wat de USP’s zijn van het product.

"Zeer goed!"

5/5
Schermafbeelding 2021-11-27 om 10.13.04
Claudia Lubbersen
Pasper products

“Professioneel en het perfecte bedrijf voor de perfecte listing! Zeker aan te raden en wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en service.”

"Uitstekend werk"

5/5
1614073962871
Muhammet Yilmaz
Evanell

“Clover heeft uitstekend werk verricht. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de foto’s!”

"Goede kwaliteit"

5/5
1602851886182
Nick van de Luijtgaarden
Odoxia

“Wij zijn tot nu toe heel blij geweest met Clover en ze leveren goede kwaliteit!”

"Geweldig resultaat"

5/5
PersonPlaceholder
Diego Tholen
Delki B.V.

“Super tevreden met Clover Create! Er wordt goed meegedacht hoe de afbeeldingen vorm te geven, van het begin tot het eind resultaat. Het eindresultaat was boven verwachting. Value Bomb has dropped!”

"Prima samenwerking"

5/5
PersonPlaceholder
Marjolein
S.old

“We werken al een tijd samen met Clover voor onze content op Bol.com. We zijn tevreden over de resultaten en de samenwerking, er is ruimte voor eigen input en het inbrengen van eigen foto’s, ook hebben wij gebruik gemaakt van de fotograaf van Clover wat tevens goed is bevallen. Alles voor een schappelijke prijs. Ik zou Clover zeker aanbevelen.”

"Zeker aanbevelen"

5/5
1632057853002
Mauricio Phiferons
Nurture Goods

“De communicatie met Kumari verliep soepel, feedback werd juist toegepast, en het resultaat mag er zijn. Ik zou Clovercreate zeker aanbevelen voor het optimaliseren van je productafbeeldingen.”

"Hoger conversie"

5/5
Schermafbeelding 2021-11-14 om 08.45.11
Alexis Amiralis
AY commerce

“We zijn tot nu toe zeer tevreden over de samenwerking en de resultaten. De listings zijn van hoge kwaliteit en dat zien we terug in de conversie. Ik kan Clover aan iedereen aanraden die hun listings op Bol of Amazon naar een hoger niveau willen tillen!”

"Veel vakkennis"

5/5
reviews2
Tino Borst
iDeskmate

“Fijne samenwerking, veel vakkennis en prachtige eindresultaten. Voor een prima prijs. Clover heeft een goede samenwerking met professionele fotografen en doet graag met jou een testcase! Al met al dik tevreden!”

"Goed meedacht"

5/5
reviews3
Alexander Leppink
Living Nine

“Erg tevreden met Clover Create. Er wordt goed meegedacht hoe de afbeeldingen vorm te geven, er is genoeg ruimte voor eigen input en kleine aanpassingen worden snel doorgevoerd. Het eindresultaat was boven verwachting.”

Aanbevelingen

Met 15 jaar ervaring als ondernemer in de grafische branche heeft founder Kumari een groot netwerk opgebouwd en diverse projecten afgerond. Deze opdrachtgevers hebben hun aanbeveling gedeeld op LinkedIn.

"Energiek persoon"

5/5
1605883074868 (1)
Ron Arendonk
A Priori Recruitment

“In de afgelopen jaren heb ik met betrekking tot verschillende projecten samengewerkt met Kumari. In die samenwerking heb ik Kumari leren kennen als een creatief, flexibel, gedreven en energiek persoon. Ze is in hoge mate betrokken en juist vanuit die betrokkenheid voelt ze zich vrij om ook haar eigen inzichten en ideeën te delen. Daarom is samenwerken met Kumari het juiste recept om samen tot succes te komen!”

"Hands-on mentaliteit"

5/5