Kennis, nieuws en insights

Mis nooit meer één van onze blog artikelen

Gooi je 5 charmes in de strijd!

Ben jij vrijgezel? Dan doe je vast wel eens wat extra moeite om extra aantrekkelijk te zijn voor die mooie vrouw of knappe man die je op het oog hebt! Van welke charme maak jij graag gebruik? Lees snel verder:

Eigenlijk maakt het niet zoveel uit: als persoon of als bedrijf doe je dezelfde dingen om aantrekkelijk gevonden te worden. Zet je ze allemaal tegelijk in? Dan ben jij onweerstaanbaar!

Charme 1:
Jij hebt een aantrekkelijke uitstraling!

Binnen 5 seconde wordt een eerste indruk gemaakt. Als persoon, maar ook als bedrijf.
Bij websites wordt de betrouwbaarheid voor maar liefst 95% bepaald door het design oftewel uitstraling. Jouw logo, huisstijl, brochure moet er niet alleen aantrekkelijk uit zien, maar ook bij je passen. Je wilt namelijk geen verkeerde verwachtingen scheppen: traditioneel overkomen, terwijl je heel modern bent, of andersom. Dan haken mensen af, tijdens een date trouwens ook….

Charme 2:
Jij hebt een boeiende persoonlijkheid!

Niets is zo storend als geen inhoud. Daar kom je al snel achter in gesprek. Weet jij waar je voor staat? Hoe zouden mensen jou omschrijven als persoon? En als bedrijf? Ondeugend, nauwkeurig, ondernemend, vernieuwend, grappig, ambitieus, energiek, betrokken, kwaliteitsgericht? Laat maar zien wat jij in je hebt, want de doelgroep weet jou dan te vinden. Met inbound marketing gebruik je jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid als basis. Dit om je aantrekkingskracht te vergroten.

Charme 3:
Jij bent er altijd voor iedereen

Oke, een beetje FOMO (Fear Of Missing Out) heeft de moderne mens waarschijnlijk regelmatig last van met alle mogelijkheden van tegenwoordig. Dat betekent keuzes maken. Gericht kiezen waar je zichtbaar wil zijn. Als je weet wat je doel is: die leuke man uit de sportschool X; zorg jij natuurlijk dat je daar zoveel mogelijk bent om zichtbaar te zijn en hij niet meer om je heen kan. Je gaat dan niet naar sportschool Y, want daar is hij niet te vinden. Door gebruik van digitale marketing technieken zoals SEO, SEA en social media advertising kun je je zichtbaarheid afstemmen op de juiste doelgroep online. Hierdoor kan de doelgroep niet meer om jou heen en lijkt het alsof ze jou overal tegenkomen. Maar jij hebt de communicatiemiddelen goed afgestemd!

Charme 4:
Jij hebt de mooiste ogen
Flirt en gebruik ze om oogcontact te zoeken! Iemand in de ogen aan kunnen kijken zorgt voor een gevoel van betrouwbaarheid en zorgt voor aantrekkingskracht! Maar ogen kun je ook associëren met visie: hoe zie jij de wereld in de toekomst? En hoe zie jij dit voor jouw onderneming? En hoe kun je hier op reageren met een strategie? Welke ontwikkelingen moeten dan plaats gaan vinden?

Charme 5:
Jij bent uniek
Er is er natuurlijk maar 1 persoon zo (te gek) als jij! Weet die leuke single vrouw dat ook? Waarom jij veel leuker bent dan al die anderen mannen? Oftewel wat zijn jouw unieke waarden? Wat onderscheidt jou van de rest? Is dat omdat je zoveel om anderen geeft, altijd alles positief benaderd, graag erop uit gaat om nieuwe dingen te ondernemen, schrijf jij de mooiste gedichten of ben jij een MasterChef? Licht je sterke punten uit! Je blijft hierdoor dicht bij jezelf en degene die het aanspreekt, vind jou super aantrekkelijk hierdoor! Als bedrijf kan het lastig zijn dit te omschrijven, hiervoor is marketing en communicatie de oplossing!

Misschien een van de bovenstaande charmes nog niet helemaal op orde? Of klaar voor een totale metamorfose? Wij zijn je graag van dienst! Laat maar weten welke charme (s) we bij jou nog onder handen kunnen nemen, zodat jij onweerstaanbaar wordt! Alleen voor zakelijke projecten natuurlijk ;).

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Clover in uw mailbox!

Reclamebureau uit de Betuwe

In de omgeving van Varik,  Ophemert, Heesselt, Geldermalsen, Tiel, Ingen, Lienden, Ommeren, Eck en Wiel, Aalst, Kesteren, Opheusden, Rhenen en  Veenendaal

Contact

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je kunt je ten aller tijde automatisch uitschrijven voor de nieuwsbrief. Geen zorgen: we gaan veilig met je gegevens om. Je gegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden niet aan derden verstrekt.
Van harte welkom op de website van Clover! U weet dat ze er zijn: cookies. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Wilt u de beste website ervaring? Klik dan even op ‘Accepteren’ of bekijk onze privacy-instellingen wanneer u meer info wenst!