Verkopen op Amazon

Wil je beter verkopen op Amazon? De sleutel ligt in het optimaliseren van je productafbeeldingen. Schakel hier niet zomaar de eerste de beste freelancer voor in, maar kies voor het onderscheidende product listing design van Clover Create. Wij zijn een expert in online branding en het optimaliseren van afbeeldingen. Onze onderscheidende product listings en ads, zorgen voor meer clicks, meer conversies en een hogere omzet! Met andere woorden: je zult beter verkopen op Amazon. Neem gerust contact op via de telefoon, mail of Whatsapp.

Product listing design

De concurrentie op online marktplaatsen zoals Amazon is de afgelopen jaren fors toegenomen. Kom je er niet tussen? Of zie je een daling in je verkopen? Met ons onderscheidende product listing design, geef je de concurrentie het nakijken. Product listing omvat alles wat de klant ziet en leest, voordat deze overgaat tot een aankoop: productafbeeldingen, de begeleidende tekst en natuurlijk de reviews.

Met professionele product listings op Amazon maak je een goede eerste indruk. We voorzien je van een sterke branding, modern design en de perfecte hoofdafbeelding. Hierdoor wordt er vaker doorgeklikt en verhoog je de Click Trough Rate. Vervolgens krijgen je bezoekers detailfoto’s te zien en informatie over: producteigenschappen, functies, afmetingen en andere specificaties. Met andere woorden: alles informatie die een potentiële koper nodig heeft om te beslissen of ze je product op Amazon willen kopen.

Wij verpakken alles voor je in één aantrekkelijk geheel. Je bent hiermee verzekerd van professionele branding en een goede productafbeelding. Deze is onmisbaar voor een hoge CTR omdat de keuze van de klant voor 80% wordt bepaald door de hoofdfoto. Door dit allemaal zo aantrekkelijk mogelijk aan te kleden, zorg je voor een fijnere winkelervaring en zul je beter verkopen op Amazon.

LOURENSWOODWORKS_stabureau4

Vragen? Neem gerust contact op!

Basic

Let’s start small

€400

 • Persoonlijke service
 • 5 Afbeeldingen
 • Incl. fotobewerking
 • Branded content
 • Originele ontwerpen
 • 2 Correctierondes
 • Advies & strategie
 • 10 Productfoto’s

Advanced

Boost your brand

€500

 • Persoonlijke service
 • 5 Afbeeldingen
 • Incl. fotobewerking
 • Branded content
 • Originele ontwerpen
 • 2 Correctierondes
 • Advies & strategie
 • 10 Productfoto’s

Complete

All-in-one solution

€700

 • Persoonlijke service
 • 5 Afbeeldingen
 • Incl. fotobewerking
 • Branded content
 • Originele ontwerpen
 • 2 Correctierondes
 • Advies & strategie
 • 10 Productfoto’s

Productfotografie

Op Amazon zijn bijna altijd meerdere aanbieders van hetzelfde product. Hierdoor kunnen je verkopen tegenvallen. Laat daarom jouw listings eruit springen met superieure productfoto’s. Onderzoek toont aan dat bij een aankoop in 80% van de gevallen de productafbeelding de doorslag geeft.

Eigenlijk ook wel logisch, want wie online koopt, koopt een product dat hij of zij nooit in het echt heeft gezien. Een goede foto geeft extra zekerheid, doordat er meer details zichtbaar zijn. Zo ziet een klant in één oogopslag wat de verschillen zijn.

Het maken van aantrekkelijke productfoto’s voor op Amazon is aan onze fotografen wel toevertrouwd. Ze hebben ervaring voor bekende merken als LifeGoods, ForDig & Grundig – en weten precies hoe ze jouw product moeten verkopen. Met aanvullende detailfoto’s en de juiste belichting, komen je product listings veel beter tot hun recht, als met de standaard foto’s van de fabrikant die iedereen heeft.

Nabewerking foto’s

De meeste productfoto’s voor Amazon maken we in een studio met een witte achtergrond. Zo hebben een de perfecte controle over de omstandigheden en kunnen we ze makkelijk nabewerken. We werken ze bij op de computer totdat ze perfect zijn – en kunnen de achtergrond zo makkelijk vervangen voor een andere kleur of decor. Of juist het product uitknippen en gebruiken in onze fotoshops.

Jouw merk professioneel neerzetten op Amazon

Onze specialiteit is online verkopers helpen om meer te verkopen op Amazon. Hiervoor optimaliseren we de productafbeeldingen en zorgen we voor onderscheidend product listings design. Hierdoor is de keuze voor een potentiële klant gemakkelijk, wanneer er meerdere aanbieders van hetzelfde product zijn. Wil jij investeren in je merk? Wij helpen je om te professionaliseren met onderscheidende product listings, zodat beter zult verkopen op Amazon. Hiervoor bieden we de volgende services aan:

Vertalingen

Amazon is een internationale website. Dus waarom niet ook je producten in het buitenland verkopen? Wij denken met je mee door je grafische afbeeldingen in InDesign te maken. Hiermee kunnen we met behulp van speciale software, de tekst op de afbeeldingen snel voor je vertalen in de gewenste taal. Dit gaat een stuk sneller dan wanneer je dit handmatig zou laten doen door een vertaler en een DTP-er. De eindcontrole gebeurt door een native speaker. Zo kun je in het buitenland net zo succesvol verkopen als op de Nederlandse markt.

Product listing ads

Via advertenties kun je je producten in verschillende Google diensten laten weergeven, zoals Google Shopping en YouTube. Met professionele productfoto’s en het juiste design zorgen we ervoor dat jouw ads eruit springen. Zo loods je meer bezoekers naar je product listings in Amazon en zul je meer verkopen.

Meer verkopen via Amazon? Neem contact op!

Investeer in je merk en vergroot je omzet op Amazon. Wij zorgen voor de branding en state-of-the-art product listing design. Met een hogere Click Through Rate zul je meer verkopen op Amazon en stijgt je omzet. Klinkt dit interessant? Bel, mail of Whatsapp ons dan vrijblijvend voor een intake.

A+ content

A+ content zorgt voor een boost in je verkopen, door het verhogen de klantervaring. Hiermee biedt je de klant meer dan alleen de standaard informatie en productafbeeldingen van de fabrikant. A+ content verrijkt je product listings met: op maat gemaakte teksten, video’s en (detail)afbeeldingen. Deze rijke content overtuigt de bezoeker van je expertise en betrouwbaarheid.

Zo geef je bezoekers een fijnere winkelervaring en alle informatie die ze nodig hebben om vol vertrouwen een aankoop te kunnen doen. Uit de cijfers blijkt dat je met A+ content gemiddeld 3-10% meer zult verkopen op Amazon.

Infographics

Om succesvol producten te verkopen op Amazon, moet je er rekening mee houden dat mensen online weinig geduld hebben. Vinden ze niet snel wat ze zoeken? Dan klikken ze zo weer weg. Gelukkig kun je hier iets aan doen door aanvullende informatie aantrekkelijk te verpakken in een infographic. Een infographic is dé manier om ingewikkelde of grote hoeveelheden informatie om te zetten in een aantrekkelijke afbeelding. Zo vindt je klant snel wat hij weten wil, zonder dat hij er veel moeite voor hoeft te doen of veel hoeft te lezen.

Een infographic is dan ook perfect om geografische informatie, een complexe dataset, proces of een combinatie hiervan versimpeld weer te geven. Maar ook de werking van een product of overzichtelijk weergave van de producteigenschappen en -voordelen of is mogelijk. Hierdoor ziet een potentiële koper op Amazon snel dat hij gevonden heeft wat hij zoekt en kan hij meteen overgaan tot een aankoop. Dit zie je duidelijk terug in je verkopen!

Vragen? Neem gerust contact op!

Let’s get started

Stel jouw pakket samen voor professionele listing images

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4