marketplace design expert

Verkopen op Bol.com

Wist je dat Bol.com dé manier is om je online je omzet te verhogen? Als expert in online branding en het optimaliseren van afbeeldingen, helpt Clover online verkopers om hun product listings succesvoller te maken. Met behulp van goede foto’s en onderscheidende content, geven we jouw product listings en ads een boost! Dit leidt tot meer clicks en conversies, waardoor je omzet stijgt. Allemaal het resutaat van Bol.com marketing. Meer weten? Bel, Whatsapp of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom een goede productfoto allesbepalend is

Bol.com is een online marktplaats, waar vaak meerdere aanbieders hetzelfde product aanbieden. Goede productfoto’s vergroten de kans dat een potentiële koper jouw listing aanklikt. Onderzoek wijst uit dat bij 80% van de online aankopen de productfoto de doorslag gaf. Onze fotografen hebben productfoto’s geleverd voor succesvolle merken zoals LifeGoods, Grundig & ForDig en weten dus precies hoe ze een product aantrekkelijk in beeld moeten brengen.

 

Optimaliseren product listings

Met een goede hoofdfoto, verhoog je de Click Trough Rate. Maar Bol.com marketing gaat een stuk verder dan dat, want een potentiële koper moet ook daadwerkelijk tot conversie overgaan. Daarom spelen ook de detailfoto’s, begeleidende tekst, reviews en vele andere zaken een rol. Als specialist in product listing design voor online marktplaatsen, zorgen we voor een aantrekkelijk totaalplaatje. Ook voor A+ content, zoals infographics kun je bij ons terecht. Hiermee verhogen we de conversieratio gemiddeld met 3-10%.

Bol.com over de grens

Bol.com is actief in Nederland in Belgie. Daarom kan het handig zijn om de tekst op de afbeeldingen ook in het Frans te laten vertalen. Doordat we onze afbeeldingen opmaken in InDesign, kunnen we dit met een druk op de knop voor je vertalen. Natuurlijk vindt er een eindcontrole plaats door een native speaker.

Klaar om te groeien?
Clover creëert jouw online A-merk

 

Product infographic design laten maken

Hulp nodig met product infographic design? Klop dan niet aan bij eerste de beste freelancer, maar kies voor Clover, dé expert op het gebied van A+ content! Met superieur infographic design brengen we jouw boodschap helder over. Hiermee geef je bezoekers net dat beetje extra informatie, dat ze nodig hebben om die aankoopbeslissing te nemen. Onze product infographics verhogen de conversieratio op Bol.com en Amazon gemiddeld met 3-10%. Meer weten? Vraag het ons gerust via de telefoon, Whatsapp of mail.

 

Onderscheid je met infographic design

Door de grote toename van het productaanbod op online marktplaatsen, wordt het lastiger om je te onderscheiden. Lukt het je niet om een positie te veroveren of dreig je weg te zakken? Keer dan het tij en laat ons A+ content voor je maken in de vorm van product infographics. Met deze rijke content help je de klant om snel te vinden wat hij zoekt.

Zo geef je hem of haar de bevestiging dat dit het product is dat zijn probleem oplost. Dit zorgt voor een prettige winkelervaring en een verhoging van het klantvertrouwen. 

 

Meer conversies met product infographics

Als verkoper op de online marktplaatsen Amazon of Bol.com, is het belangrijk om je te onderscheiden van de concurrentie. Een product infographic laten maken is een uitstekende manier om dit voor elkaar te krijgen. Na het klikken op de hoofdfoto, ziet een bezoeker mooie detailfoto’s en productinformatie. Maar hij wil graag ook bevestiging dat dit het product is dat hij zoekt.

Omdat mensen online weinig geduld hebben, moet een potentiële klant snel kunnen vinden wat hij zoekt. Belangrijke en interessante informatie moet daarom snel en aantrekkelijk worden aangeboden. Daarbij komt een product infographic dus goed van pas. Hierin zie je al in enkele seconden wat je zoekt. Zo weet een klant direct ‘dit wil ik!’ zonder dat hij hele lappen tekst hoeft door te lezen. De keuze om het product aan zijn winkelwagentje toe te voegen is dan snel gemaakt.

Wat is een product infographic?

Een product infographic is een slimme manier om (complexe) informatie weer te geven in een aantrekkelijke afbeelding. Je kunt er een hoop informatie in kwijt en complexe informatie overzichtelijk in kaart brengen. Zo kan de informatie snel worden overgebracht en hoeft een potentiële klant geen grote lappen tekst of cijfers door te nemen.

Dit maakt het een ideale manier om informatie, een complexe dataset, geografische informatie, een proces of een combinatie hiervan versimpeld weer te geven. Je voorziet de bezoeker van je product listings zo snel van de informatie die hij nodig heeft om een beslissing te nemen. Dit zorgt voor een prettige winkelervaring.

 

Product infographic design nodig?

Ben je bereid om te investeren in je merk en wil je de conversieratio van je product listings verhogen? Onze infographics zijn dé manier om te groeien op online marktplaatsen als Amazon en Bol.com. Ook je omzet laten stijgen? Neem gerust contact met ons op per telefoon, mail of Whatsapp.

Product infographics vergroten het klantvertrouwen

Eén afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden. En dit is de essentie van een product infographic. Je geeft er snel een compleet beeld van mee van het product, waarmee je de vragen die een koper heeft worden beantwoord. Door een potentiële koper te voorzien van alle informatie die hij nodig heeft, ben je transparant. Ook weet een koper zo exact wat hij van het product kan verwachten waardoor het bij ontvangst beter aan zijn verwachtingen zal voldoen. Dit zorgt voor een hogere klanttevredenheid en betere reviews!

Vertalingen

Wil je ook de internationale markt veroveren? Dan helpen we je graag bij het vertalen van de tekst op je infographics. Zo bied je over de grens dezelfde prettige klantbeleving als in Nederland. Omdat we de infographics maken in InDesign, kunnen we de tekst snel voor je vertalen met behulp van speciale software.

Op deze manier is het vertalen van een infographic veel sneller geregeld dan wanneer je dit handmatig door een vertaler en DTP-er zou laten doen. Natuurlijk wordt het eindresultaat gecontroleerd door een native speaker. Op deze manier kun je snel opschalen naar het buitenland zonder je zorgen te hoeven maken over de klantervaring

Product listing Bol.com naar hoger niveau

Wil je het rendement van je product listings op Bol.com verhogen? Laat het product listing design dan over aan Clover, dé expert in online marktplaatsen! Met professionele productfoto’s en onderscheidende content, zorgen we ervoor dat je producten en ads meer clicks genereren. Zo neemt het aantal conversies toe en zal je omzet stijgen. Bel, Whatsapp of mail ons gerust voor onderscheidende product listings op Bol.com.

Product listings in Google

Adverteer je ook in Google om meer bezoekers naar je product listings op Bol.com te sturen? Je valt dan extra goed op, waardoor het aantal bezoekers van buiten Bol.com toe zal nemen.

Omzet genereren op Bol.com? Bel Clover!

Met onderscheidende productfoto’s en design, steek je boven de concurrentie op Bol.com uit. De CTR neemt toe, je doet meer conversies en de omzet stijgt. Meer weten? Bel, mail of Whatsapp ons vrijblijvend. Dan bekijken we samen hoe we het rendement van je product listings kunnen verhogen.

De kracht van product listing design

Als verkoper op de online marktplaatsen Amazon of Bol.com, is het belangrijk om je te onderscheiden van de concurrentie. En omdat de keuze van de klant voor 80% wordt bepaald door een goede productafbeelding, speelt productfotografie hier een doorslaggevende rol in. Elke sale begint immers met een klik op de hoofdfoto.

Dat is waar product listing design om de hoek komt kijken. Een product listing omvat alles wat de klant ziet en leest, voordat deze overgaat tot een aankoop: productafbeeldingen, de begeleidende tekst en natuurlijk de reviews. Door dit allemaal zo aantrekkelijk mogelijk aan te kleden, vergroot je de kans op succes.

Met onze product listings ben je verzekerd van een goede eerste indruk. We zorgen voor een sterke branding en modern design. Met een perfecte hoofdafbeelding wordt er vaker doorgeklikt. Hierna krijgen je bezoekers aanvullende afbeeldingen te zien met detailfoto’s, producteigenschappen, functies, afmetingen en andere specificaties. Kortom: alles wat ze weten willen voordat ze een aankoop willen doen.

Onderscheidend product listing design laten maken

Zoek je hulp bij het maken van onderscheidend product listing design? Huur dan niet zomaar een reclamebureau of freelancer in, maar kies voor Clover. Wij zijn dé specialist in branding en het optimaliseren van afbeeldingen. Onze onderscheidende product listings en ads, geven je een voorsprong op andere verkopers op Bol.com en Amazon. Dat betekent meer clicks, meer conversies en een hogere omzet! Benieuwd of jou ook kunnen helpen? Vraag het ons gerust via de telefoon, mail of Whatsapp.

Listing design van een Pro?
Clover denkt graag met je mee!

Productfoto’s laten maken voor Bol.com

Professionele productfoto’s zijn onmisbaar om succesvol te kunnen verkopen op Bol.com. Neem daarom niet zomaar een reclamebureau of freelancer in de arm, maar kies voor de productfotograaf van Clover. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en optimaliseren van productfoto’s voor op online marktplaatsen. Hiermee stijgt niet alleen je Click Through Rate, maar ook het aantal conversies en je omzet. Voor informatie of een afspraak neem je vrijblijvend contact op per telefoon, Whatsapp of e-mail.

Troef de concurrentie op Bol.com af

De concurrrentie op Bol.com kan moordend zijn. Vaak worden producten door verschillende partijen aangeboden. Dus moet je een manier vinden om op te vallen. Professionele productfoto’s maken hier het verschil voor je. Onze productfotografen hebben foto’s geleverd voor grote merken als LifeGoods, ForDig & Grundig. Met behulp van een onderscheidende hoofdfoto, goede detailfoto’s en perfecte belichting, kunnen ze hetzelfde voor jouw bedrijf doen

De productfoto’s geeft namelijk in 80% van de gevallen de doorslag bij een online aankoop. Door te zorgen dat je over goede foto’s beschikt, waarop alle details goed zichtbaar zijn, verleen je een betere service, dan wanneer je alleen de standaard foto’s van de fabrikant aanbiedt.

Optimaliseren foto’s

Productfoto’s maken we meestal in een studio met een wit scherm als achtergrond. Hier is de belichting optimaal. Na het maken worden de foto’s op de computer geoptimaliseerd.

Dankzij de witte achtergrond, kunnen we deze achteraf veranderen in iedere gewenste kleur of decor. Ook is het zo gemakkelijk om een product uit te knippen en in een andere afbeelding te fotoshoppen.

Productfotografie maakt het verschil

De doorslaggevende factor om succesvol te zijn op Bol.com is het hebben van de beste foto’s. Met de onderscheidende productfotografie van Clover, springen je product listings er echt uit en neem je een voorsprong op de concurrentie. Wil je meer clicks genereren op Bol.com? En groeien met je bedrijf? Neem dan contact op met onze productfotograaf of maak gebruik van één van onze andere services:

  • Product listing design
  • A+ content
  • Productfotografie
  • Vertalingen

Goede productfoto’s verbeteren de CTR

Zakelijke product listings op Bol, ondervinden vaak veel concurrentie. Door extra op te vallen genereer je meer clicks. En een goede productfoto is dé manier om dit te doen, want in 80% van alle online aankopen geeft de productfoto de doorslag. We hebben foto’s geleverd voor succesvolle merken als ForDig, LifeGoods & Grundig. Een weten daarom precies hoe we dit aan moeten pakken. Ook wanneer je extra clicks probeert binnen te halen met ads in Google, geeft een betere productfoto vaak de doorslag.

Iedereen die je zakelijke listing op Bol aanklikt is een potentiële koper. Of er wel of geen aankoop volgt, is mede afhankelijk van de informatie die je versterkt. Door de benodigde informatie te verstrekken en dit aantrekkelijk te verpakken, vinden ze de bevestiging die ze zoeken.

Een zakelijke product listing bevat productfoto’s, productinformatie, reviews en soms nog extra content. Met een aantrekkelijk design brengen we dit overzichtelijk in beeld. Hierdoor zal je zakelijk verkoop verbeteren. Door ook nog A+ content toe te voegen, zoals onze infographics, verbeter je de zakelijke verkoop op Bol met nog eens 3-10% extra!

Infographics stuwen zakelijke verkoop op Bol omhoog

Eén afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden en een infographic vertelt een bezoeker nog veel meer dan dat. Het is dé manier het aanbod van grote of ingewikkelde hoeveelheden informatie op een overzichtelijke manier te verbeteren. Zo kun je een potentiële klant in enkele seconden van de informatie waar hij naar op zoek is. Alle informatie wordt bij een infographic namelijk overzichtelijk samengevat in een aantrekkelijke afbeelding.

Zakelijke product listings verbeteren op Bol

Een klein percentage van de mensen die doorklikt op de hoofdfoto, zal ook daadwerkelijk van je kopen. Om de zakelijke verkoop op Bol te verbeteren, zul je dus of het aantal clicks moeten verhogen of de conversieratio moeten laten stijgen. Als dé expert in online marketplaces kunnen we je met beide helpen.

Beter verkopen op Bol.com

Zoek je een manier om beter te verkopen op Bol.com? Maak dan werk van het optimaliseren van je productafbeeldingen. Een goede hoofdfoto bepaalt voor 80% of een potentiële koper erop zal klikken. Clover is dé expert in het optimaliseren van afbeeldingen en branding. Met onderscheidende product listings en ads, zorgen we voor een hogere Click Through Rate, meer conversies en een hogere omzet! Met andere woorden: wij helpen je om meer producten te verkopen op Bol.com. Neem gerust contact met ons op.

Product listing design

Lukt het je niet om voet aan de grond te krijgen op Bol.com? Of lopen je verkopen terug? De toegenomen concurrentie op Bol.com heeft het niet makkelijker gemaakt, maar ook niet onmogelijk! Wij voorzien je graag van onderscheidend product listing design, waarmee je de concurrentie het nakijken geeft.

Een product listing beslaat alles wat de klant ziet en leest, voordat deze overgaat tot een aankoop. Dit zijn productafbeeldingen, de begeleidende tekst en natuurlijk de reviews. Wij zorgen ervoor dat je met professionele product listings op Bol.com een goede eerste indruk maakt, met een perfecte hoofdafbeelding, sterke branding en modern design. Hiermee zul je een duidelijke verbetering merken in de Click Trough Rate.

Afbeeldingen optimaliseren?
Clover is de specialist!

Wanneer wij een product listing voor je maken, ben je verzekerd van professionele branding, een sterke productfoto en extra content naar wens. Alles wordt op een aantrekkelijke manier gepresenteerd, waardoor de winkelervaring verbetert en je verkopen op Bol.com zullen stijgen.

Productfotografie

Wie regelmatig Bol.com bezoekt weet het: er zijn bijna altijd meerdere aanbieders van hetzelfde product. Je moet je als verkoper dus onderscheiden. En dat is geen enkel probleem, want met onze superieure productfoto’s, springen jouw listings eruit. Uit onderzoek blijkt, dat de keuze voor een product in maar liefst 80% gebaseerd is op de productfoto.

Dat is ook heel verklaarbaar, want wie online koopt, betaalt voor een product dat hij nog nooit in het echt heeft gezien of vastgehouden. Een goede foto voorziet de koper van meer details, waardoor het risico op een miskoop kleiner is.

Met een goede hoofdfoto en aanvullende detailfoto’s heb je een klant meer te bieden dan de standaard foto’s van de fabrikant.

Nabewerking foto’s

Bijna alle productfoto’s voor Bol.com worden geschoten in een studio met een witte achtergrond. Zo is een optimale belichting gegarandeerd en kunnen we ze eenvoudig nabewerken. De foto’s worden vervolgens verder geoptimaliseerd op de computer. De achtergrond kunnen we naar wens vervangen voor een andere kleur of decor. Ook uitknippen en gebruiken in onze fotoshops behoort tot de mogelijkheden.

Vragen? Meer weten?
Neem contact op!