marketplace design expert

[vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Beter verkopen op Bol.com

Zoek je een manier om beter te verkopen op Bol.com? Maak dan werk van het optimaliseren van je productafbeeldingen. Een goede hoofdfoto bepaalt voor 80% of een potentiële koper erop zal klikken. Clover Create is dé expert in het optimaliseren van afbeeldingen en branding. Met onderscheidende product listings en ads, zorgen we voor een hogere Click Through Rate, meer conversies en een hogere omzet! Met andere woorden: wij helpen je om meer producten te verkopen op Bol.com. Neem gerust contact met ons op.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2094″ img_size=”400×400″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1665728641581{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 30px !important;}” el_class=”cta-bg”][vc_column][vc_single_image image=”639″ img_size=”full”][vc_column_text]

Vragen? Neem gerust contact op!

[/vc_column_text][vc_btn title=”Bel direct!” style=”btn-custom2″ i_icon_fontawesome=”fas fa-mobile-alt” add_icon=”true” link=”url:tel%3A0651301910″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1675938819698{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Product listing design

Lukt het je niet om voet aan de grond te krijgen op Bol.com? Of lopen je verkopen terug? De toegenomen concurrentie op Bol.com heeft het niet makkelijker gemaakt, maar ook niet onmogelijk! Wij voorzien je graag van onderscheidend product listing design, waarmee je de concurrentie het nakijken geeft.

Een product listing beslaat alles wat de klant ziet en leest, voordat deze overgaat tot een aankoop. Dit zijn productafbeeldingen, de begeleidende tekst en natuurlijk de reviews. Wij zorgen ervoor dat je met professionele product listings op Bol.com een goede eerste indruk maakt, met een perfecte hoofdafbeelding, sterke branding en modern design. Hiermee zul je een duidelijke verbetering merken in de Click Trough Rate.

Klikken ze door op de hoofdfoto? Dan zullen je bezoekers detailfoto’s te zien, belangrijke productinformatie en specificaties zoals: functies en afmetingen. Dit geeft een potentiële koper alle informatie die hij nodig heeft om te beslissen of hij je product op Bol.com willen kopen.

Wanneer wij een product listing voor je maken, ben je verzekerd van professionele branding, een sterke productfoto en extra content naar wens. Alles wordt op een aantrekkelijke manier gepresenteerd, waardoor de winkelervaring verbetert en je verkopen op Bol.com zullen stijgen.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” el_class=”price-blue-box” css=”.vc_custom_1677494872854{margin-bottom: 52px !important;padding-top: 107px !important;background-color: #f7f7ff !important;}”][vc_column][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”top” el_class=”price-box-img”][vc_column_inner el_class=”m-top-box” width=”1/3″][vc_column_text]

Basic

Let’s start small

€400

[/vc_column_text][vc_btn title=”Start design” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fas fa-arrow-right” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1677491807595{margin-bottom: 15px !important;}” link=”url:%23formulierjump”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”513″ img_size=”full”][vc_column_text]

Advanced

Boost your brand

€500

[/vc_column_text][vc_btn title=”Start design” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fas fa-arrow-right” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1677491815887{margin-bottom: 15px !important;}” link=”url:%23formulierjump”][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”m-top-box” width=”1/3″][vc_column_text]

Complete

All-in-one solution

€700

[/vc_column_text][vc_btn title=”Start design” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fas fa-arrow-right” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1677491826146{margin-bottom: 15px !important;}” link=”url:%23formulierjump”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1677493013151{padding-bottom: 55px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Productfotografie

Wie regelmatig Bol.com bezoekt weet het: er zijn bijna altijd meerdere aanbieders van hetzelfde product. Je moet je als verkoper dus onderscheiden. En dat is geen enkel probleem, want met onze superieure productfoto’s, springen jouw listings eruit. Uit onderzoek blijkt, dat de keuze voor een product in maar liefst 80% gebaseerd is op de productfoto.

Dat is ook heel verklaarbaar, want wie online koopt, betaalt voor een product dat hij nog nooit in het echt heeft gezien of vastgehouden. Een goede foto voorziet de koper van meer details, waardoor het risico op een miskoop kleiner is.

Onze productfotografen hebben afbeeldingen gemaakt voor bekende merken als LifeGoods, ForDig & Grundig. Ze weten dus als geen ander hoe ze aantrekkelijke foto’s voor je productlistings op Bol.com moeten schieten. Met een goede hoofdfoto en aanvullende detailfoto’s heb je een klant meer te bieden dan de standaard foto’s van de fabrikant.
[/vc_column_text][vc_btn title=”Gratis tips ontvangen?” style=”btn-secondary” i_icon_fontawesome=”far fa-lightbulb” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1684854636577{margin-bottom: 35px !important;}” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.clovercreate.nl%2Fblogs%2F7-tips-om-de-conversie-van-je-webshop-te-verhogen%2F|title:7%20tips%20om%20de%20conversie%20van%20je%20webshop%20te%20verhogen”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text el_class=”bg-blue-light-box”]

Wij helpen je meer verkopen op Bol.com

Wij zijn dé expert in het optimaliseren we de productafbeeldingen en online branding op Bol.com. Ondervind je zware concurrentie op een bepaald product? Of wil je gewoon meer verkopen? Wij zorgen ervoor dat jouw product listings er bovenuit springen. Neem contact op, wanneer je wilt investeren in je merk. Dan helpen wij je om meer te verkopen op Bol.com. Dit zijn onze services:

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1791″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1677509114234{padding-bottom: 35px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Nabewerking foto’s

Bijna alle productfoto’s voor Bol.com worden geschoten in een studio met een witte achtergrond. Zo is een optimale belichting gegarandeerd en kunnen we ze eenvoudig nabewerken. De foto’s worden vervolgens verder geoptimaliseerd op de computer. De achtergrond kunnen we naar wens vervangen voor een andere kleur of decor. Ook uitknippen en gebruiken in onze fotoshops behoort tot de mogelijkheden.

A+ content

A+ content geeft een boost aan je verkopen, door de klantervaring te verbeteren. In plaats van de klant alleen de standaard informatie en productafbeeldingen van de fabrikant voor te schotelen, voorzie je hem of haar van rijke content die hem overtuigt van je expertise en betrouwbaarheid. Voorbeelden van A+ content voor je product listings zijn: op maat gemaakte teksten, infographics, (detail)afbeeldingen en videos.

Hiermee verbeter je de winkelervaring van je bezoekers en geef je ze alle informatie die ze nodig hebben om een aankoopbeslissing te kunnen nemen. Onze cijfers tonen aan dat je met A+ content gemiddeld 3-10% meer zult verkopen op Bol.com.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Vertalingen

Bol.com is actief in Nederland en Belgie. Een Franse vertaling van de tekst op je grafische afbeeldingen is dus geen overbodige luxe. Wij maken ze voor je in InDesign en kunnen met behulp van speciale software, de tekst op de afbeelding geautomatiseerd voor je vertalen in het Frans. Dit gaat veel sneller dan wanneer we dit handmatig door een vertaler en een DTP-er zouden laten doen. Omdat de eindcontrole door een native speaker wordt gedaan, kun je in België net zo succesvol verkopen als op de Nederlandse markt.

Product listing ads

Hoe meer mensen je listings zien, hoe meer je zult verkopen. Advertenties in Google helpen je aan extra views en worden weergegeven in verschillende Google diensten, zoals Google Shopping en YouTube. Wij zorgen voor de juiste productfoto’s en design, waardoor je ook extra clicks zult genereren. Hierdoor vinden meer mensen hun weg naar je product listings in Bol.com, wat voor extra verkopen zorgt.

Meer verkopen op Bol.com? Bel gerust!

Om succesvol te zijn op Bol.com, zul je moeten investeren in je merk met de juiste branding en product listing design. Hiermee verhoog je Click Through Rate wat leidt tot meer verkopen op Bol.com. Klinkt dit je als muziek in de oren? Bel ons dan vrijblijvend of stuur ons een bericht via de mail of Whatsapp.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Infographics

Wanneer je meer wilt verkopen op Bol.com, moet je er rekening mee dat mensen online maar weinig geduld hebben. Ze willen snel vinden wat ze zoeken, anders klikken ze je product listing zonder pardon weg. Aanvullende informatie dien je daarom aantrekkelijk te verpakken, zoals in een infographic.

Hierbij zetten we ingewikkelde informatie of lange lappen tekst voor je om in een aantrekkelijke afbeelding. Zo heeft een klant snel de informatie die hij of zij nodig heeft, zonder dat hij of zij er veel moeite voor hoeft te doen of veel hoeft te lezen.

Dit maakt het een ideaal hulpmiddel om geografische gegevens, complexe datasets, een proces of een combinatie hiervan versimpeld weer te geven. Zo ziet een potentiële koper op Bol.com in een oogopslag hoe een product werkt of wat de productvoordelen en -eigenschappen zijn. Hierdoor ziet hij direct dat hij gevonden heeft waar hij naar op zoek was en zal hij een bestelling plaatsen. Dit effect zie je duidelijk terug in je verkopen![/vc_column_text][vc_single_image image=”1787″ img_size=”400×400″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” el_class=”cta-bg”][vc_column][vc_column_text]

Vragen? Neem gerust contact op!

[/vc_column_text][vc_btn title=”Bel direct!” style=”btn-custom2″ i_icon_fontawesome=”fas fa-mobile-alt” add_icon=”true” link=”url:tel%3A0651301910″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1677493637719{padding-bottom: 50px !important;}” el_class=”formy” el_id=”formulierjump”][vc_column][vc_column_text]

Let’s get started

Stel jouw pakket samen voor professionele listing images

[/vc_column_text][gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” el_class=”projecten-imgbg-text” css=”.vc_custom_1677494856152{padding-bottom: 100px !important;background-image: url(https://www.clovercreate.nl/wp-content/uploads/Vorm_Projecten.svg?id=508) !important;}”][vc_column][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1665730904906{padding-top: 60px !important;}”][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”2573″ img_size=”400×400″ alignment=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”2611″ img_size=”400×400″ alignment=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”2786″ img_size=”400×400″ alignment=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner][vc_btn title=”Bekijk alle afbeeldingen” align=”center” i_icon_fontawesome=”far fa-eye” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1684854655528{margin-bottom: 35px !important;}” link=”url:%2Fprojecten%2F”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]